Türk Mutfağı Haftası kapsamında 24 Mayıs Salı günü gerçekleştirilen “Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı” Paneline Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu damga vurdu. Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panelde; Öğr. Gör. Sinem AKMAN, Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL ve Öğr. Gör. Aygün KALIN konuşmalarını gerçekleştirdi.
Tekirdağ’da kentin lezzet ustaları ve Şarköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri mutfakta Bölgeye özgü yemekleri misafirlere ikram ederek tariflerini anlattı. Tekirdağ Köftesi, Peynir Helvası, Hayrabolu Tatlısı, Malkara Eski Kaşar Peyniri, Velimeşe Bozası gibi Trakya’nın coğrafi işaretli ürünleri “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında tanıtıldı.
T.C. Cumhurbaşkanlığı ve Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi'nin himayelerinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile hazırlanan "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabı tanıtıldı.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin büyük katkılarıyla gerçekleştirilen Türk Mutfağı Haftası büyük bir ilgiyle karşılandı.
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi 1992-1995 Dönemi Dekanı ve Tarla Bitkileri Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat ALTIN'ın eşi, Teknik Bilim...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Emin AKSAN'ın annesi Emine AKSAN vefat etmiştir. Cenazesi 19.11.2024 Salı...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız ...