Şarköy MYO 2010-2011 Akademik Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı
05-07-2011



Üniversitemiz Şarköy Meslek Yüksekokulunun 2010 – 2011 Akademik Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 24 Haziran 2011 tarihinde Şarköy Meslek Yüksekokulu bahçesinde coşkulu bir katılımla gerçekleşti.

 

Törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan, Garnizon Komutanı A. Atakan Aldemir, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Atılgan, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Rüya Yılmaz, Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Elman Bahar, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Tuncay Gümüş, öğretim elemanları, mezun olan öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.

 

Törende Şarap Üretim Teknolojisi Programı öğrencisi okul 1.’si Muradi Hazım Özsöyler ile Okul temsilcisi Ediz Kentkuran, Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Elman Bahar, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Burhan Arslan Mezuniyet Töreni konuşmalarını yaptılar.

 

Konuşmaların ardından okul birincisi Muradi Hazım Özsöyler’in mezuniyet kütüğüne isim çakması, dereceye giren öğrencilere plaketlerin verilmesi ve daha sonra mezuniyet belgelerinin dağıtılması ile öğrenciler büyük bir coşkuyla hep birlikte keplerini havaya attılar; aileleri ve arkadaşlarıyla bu anlamlı ve heyecanlı günü hep birlikte yaşadılar.





>