Şarköy Anadolu Lisesinden Üniversitemize Ziyaret
30-10-2019



Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde Şarköy Anadolu Lisesi 12. sınıf sayısal ve eşit ağırlık öğrencilerine öğretmenleri eşliğinde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu, Spor Kompleksi, Kütüphane ve kampüs gezdirildi.

Gezi kapsamında Sağlık Yüksekokuluna ziyarette bulunan öğrencilere Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik Bölümü ve Laboratuvarları gezdirildi. Ayrıca öğrenciler,  Sosyal Yaşam Merkezi içerisinde yer alan Beslenme ve Diyetetik Bölümü mutfağını inceleme şansı buldular.

30 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen gezide öğrenciler laboratuvarlardaki cihaz ve malzemeleri incelediler. Yüksekokul yetkilileri tarafından öğrencilere puanlar, bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek, öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlandı.

Üniversite deneyimi yaşayan liseli öğrenciler, memnuniyetlerini dile getirerek Üniversitemiz kampüsünden mutlu ayrıldılar.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11




>