Gıda İşleme Bölümü Şarap Üretim Teknolojisi Programı, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gönül AKGÜL YALDIZ koordinatörlüğünde 1. ve 2. sınıf program öğrencileri okulumuz üretim atölyelerinde Cabarnet Sauvignon cinsi üzümleri işlemeye başladılar.
Üniversitemiz personel ve öğrencilerinin yemek kartlarına para yükleme işlemlerinde SoliClub Mobil uygulaması kullanılmaktadır. Cihazlar içi...
Tıklayınız ...
Üniversitemiz Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Giyim Üretim Teknolojisi Programı Drapaj dersi kap...
Tıklayınız. ...
Tıklayınız. ...
Üniversite öğrencileri için önemli bir fırsat oluşturan Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES), öğrenci toplulukl...