İşbaşı Eğitim Programı Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
26-03-2015



Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (NKÜKAM) ile Tekirdağ İŞKUR İl Müdürlüğü paydaşlığında “Staj ve İş İmkânları” konulu bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda İŞKUR İl Müdürü Yasin Tekin öğrencilerimizin staj ve iş sorunlarına çözüm sunabilecek “İşbaşı Eğitim Programı” hakkında bilgi verdi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı öncesi konuşan NKÜKAM Müdürü Doç. Dr. Murat Çetin, “Kariyer Merkezimiz adaylara iş dünyasını tanıtıcı bilgiler sunarak, her adayın piyasa nitelik ve gereklerine göre mesleki ve kişisel becerilerini arttırabilmesi için çalışmalar yürütmektedir.” dedi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal ise “Geleceğin mimarı öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayacak bu tür eğitimleri sonuna kadar desteklediğimizi belirtmek istiyoruz” diyerek, Üniversite olarak gençlerin staj ve iş hayatı ile ilgili sorunlarını önemsediklerini ve bu konuda ciddi adımların atıldığını ifade etti.

 

Uygulaması bizzat İŞKUR tarafından gerçekleştirilecek söz konusu programı İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Yasin Tekin gerçekleştirdi. Tekin, “söz konusu program öğrencilerimize geçici bir istihdam yaratarak onların iş hayatında deneyim kazanmaları ve gelecekteki işlerine hazırlanmaları konusunda önemli bir açılım sağlayacaktır. Diğer taraftan da işverenlerin herhangi bir yüke katlanmadan nitelikli eleman temin etmelerine yardımcı olacaktır.” dedi.

 

Toplantı Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal’ın Tekin’e günün anısına teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>