İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurul Toplantısı Yapıldı
19-10-2017



Namık Kemal Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz’ın başkanlığında Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı.

Toplantıda İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verilirken, geleceğe yönelik yol haritası çizildi.  

Gerçekleştirilen toplantının çıktılarına ilişkin bilgiler veren Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İsmail  Yılmaz, “Yönetim olarak biz, sorumlu olduğumuz  Namık Kemal Üniversitesi birimlerinde çalışan tüm personelin, alt işverenlerin, hizmet alımı yöntemi ile çalışanların, stajyer ve öğrenci statüsünde çalışanların iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi ve çalışanların işle ilgili sağlık ve güvenliğini sağlamakla yükümlü olduğumuzun bilincindeyiz” dedi.

Prof.Dr. İsmail Yılmaz daha sonra konuşmasına “Üniversitemiz laboratuarlarında acil Emniyet Vücut Duşu İstasyonunu, Tıp Fakültemize, Ziraat Fakültemize ve Fen Edebiyat Fakültemize kurmak için karar aldık, çalışmalarımıza hemen başladık ve buralarda halen montaj çalışmaları devam etmektedir. Çorlu Mühendislik Fakültemiz çalışanlarının ve öğrencilerinin de maruz kaldığı kimyasal riskleri tespit ederek burada da önlem alınması gereği ortaya çıktığı için Acil Emniyet Vücut Duşu İstasyonunu kurmaya karar verdik. En kısa zamanda buradaki risklerin ortadan kaldırılması veya en az düzeye indirilmesi için her türlü önlem alınacaktır ve Çorlu Mühendislik Fakültesinde de Montaj çalışmaları yakın zamanda başlayacaktır” diyerek İş Sağlığı ve Güvenliği  Koordinatörlüğü’nün yapmış olduğu projelerden ve çalışmalardan bahsetti.

 





>