İŞKUR’dan Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
23-01-2014



İŞKUR Tekirdağ İl Müdürü Şerafettin Küçük,  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversitemizin çok hızlı büyüme kaydettiğini dile getirdi. Prof. Dr. Osman Şimşek, “Üniversitemiz 2006 yılında kurulmasına rağmen bu günkü akademik ve fiziki donanımı köklü üniversiteler kadar kaliteli durumda. Öğrencilerimize daha iyi eğitim olanakları sunmak amacıyla yeni derslik ve laboratuarlar, bunun yanında öğrencilerimizin vakitlerini değerlendirmeleri için de sosyal tesislerin yer aldığı binalar inşa ediyoruz. Bu ilerlememizde ilimizde bulunan kurumlarla gerçekleştirdiğimiz işbirliklerinin etkisi de büyük.” şeklinde konuştu. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, geçtiğimiz sene İŞKUR’un Üniversitemize 15 kişilik personel desteği sağladığını belirterek, önümüzdeki yıllarda da bu desteğin devam etmesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Şerafettin Küçük ise bir ilde üniversitelerin varlığının çok büyük önem arzettiğini belirterek Üniversitemizin Tekirdağ iline katkısına değindi. Küçük, Üniversitemiz ile ileriye yönelik işbirliklerini desteklediğini dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, katkılarından dolayı İŞKUR Tekirdağ İl Müdürü Şerafettin Küçük’ü kutlayarak, günün anısına Namık Kemal tabağı takdim etti. 

Namık Kemal Üniversitesi0




>