İzmir Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Balkan Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Bahattin KILIÇ’tan Ziyaret
02-07-2021

İzmir Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve İzmir Balkan Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Bahattin KILIÇ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Bahattin KILIÇ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından Trakya ve Balkanlar özelinde gerçekleştirilen kültürel ve bilimsel çalışmaları yakından takip ettiklerini, bölge için yaptığı hizmetleri ise ayrıca takdir ettiklerini belirterek Rektör ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti ve Balkanları ve hatta ötesini, bir dünya üniversitesi olma hedefiyle çok önemsediklerini belirterek, tüm gayretlerinin faydalı eserler ortaya koymak olduğunu söyledi.