İstanbul Sancaktepe İlçesinde Islah Çalışmaları Tamamlanan Paşaköy Mahallesi Merası Açılışı İle Yerli ve Milli Sebze Fideleri Dağıtım Töreni Düzenlendi
26-05-2022



İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Paşaköy Mahallesinde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi koordinatörlüğünde ve Tarım ve Orman Bakanlığımız Projesi ile 662 dekar mera alanında 2020-2022 yılları arasında uygulanan Mera Islahı ve Yönetim Projesi tamamlanarak meralarımızın açılışı 18 Mayıs 2022 tarihinde törenle yapıldı.

Törene İstanbul Vali Yardımcısı Uğur ALADAĞ, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet KARAKAYA, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma DÖVÜCÜ, Proje Koordinatörü Tekirdağ Namık Kemal Ünviversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Canan ŞEN, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz KARACA, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat PARILDAR, Yalova İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Selçuk YAMAN, İstanbul İl Müdür Yardımcıları Mehmet Sabri BAYHOCA ve Bayram Alper KOCATÜRK, Çayır, Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürü İlhan KARTAL, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hatice YAĞMUR, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ahmet ÜLKER, Sancaktepe İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Asım ŞEN, Paşaköy Mahallesi Muhtarı Şaban KORKUT, çiftçilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>