İstanbul Devlet Modern Folk Müziği Topluluğu’ndan Muhteşem Konser
22-10-2015

Üniversitemiz ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen İstanbul Devlet Modern Folk Müziği Topluluğu konserine sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Rektörlük Konferans Salonu’ndaki konsere Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut, Üniversitemiz Rektör Danışmanı Prof. Dr. Z. Kayıhan Korkut, üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ile Tekirdağlı sanatseverler katıldı.

Halk Müziği ve ezgilerini kendine özgü yorumuyla sunan topluluk, tüm yöreleri kapsayan geniş repertuarı ve birbirinden özel seslerin okuduğu şarkılar ve türkülerle üniversitemizde eğlenceli bir konser akşamı yaşattı.

Konser, Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut’un İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni ile sanatçılarına çiçek ve belge takdimi ile son buldu.