İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısından Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
13-11-2021

İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Abdülnaser ŞİMŞEK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Yardımcısı Abdülnaser ŞİMŞEK, üniversitemizin varlığının Tekirdağ ili ve bölge için büyük bir değer olduğunu belirterek Rektör ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve üniversitemizin İstanbul’a yakın olmasının, tercih edilebilirliğine olumlu etkisi ile başta ulaşım olmak üzere çeşitli avantajlarına vurgu yaptı.