İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanından Ziyaret
26-12-2022

Bir etkinlik için Üniversitemizde bulunan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. Mustafa AYDIN ve İş Adamı Mehmet TÜRK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Doç. Dr. Mustafa AYDIN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehre ve bölgeye kattığı değeri takdir ettiklerini belirterek, Rektör ŞAHİN’e yeni döneminde çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti ve “Hemşehrilerimizin teveccühü ve çalışma arkadaşlarımızın özverili gayretleri ile Üniversitemizin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak için vizyonumuzu geniş tutmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.