İstanbul Alman Başkonsolosu’ndan Üniversitemiz Rektörü’ne Nezaket Ziyareti
21-01-2014

İstanbul Alman Başkonsolosu Jutta Wolke, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Başkonsolos Jutta Wolke’nin Üniversitemize gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Üniversitemizin tarihi geçmişinden bahseden Prof. Dr. Osman Şimşek, gerçekleştirilen projeler hakkında Wolka’ya bilgi verdi.

İstanbul Alman Başkonsolosu Jutta Wolke ise Namık Kemal Üniversitesinde ağırlanmaktan büyük onur duyduğunu belirtti. Wolke,  Üniversitemizin kısa zamanda gelmiş olduğu başarılı konumu büyük bir ilgiyle takip ettiğini söyleyerek Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’i başarılarından dolayı kutladı.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Jutta Wolke’ye günün anısına Üniversitemizin adını aldığı “Vatan ve Hürriyet Şairi” Namık Kemal kitabı ve tabağı takdim etti.