İpekyol Edirne Fabrika Direktöründen Nezaket Ziyareti
17-03-2021

İpekyol Edirne Fabrika Direktörü İlker AYVERDİ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette İlker AYVERDİ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgeye katkılarını takdirle karşıladıklarını ifade ederek Rektör ŞAHİN’e verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin sanayi ile olan iş birliğine önem verdiğini belirterek tek amaçlarının bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu kaydetti.

Ziyarette Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR ve Fabrika İnsan Kaynakları Müdürü Gözde DAĞ da bulundu.