İlimizde Sürdürülebilir Tarım ve Büyükşehir Belediyesinin Rolü konulu Çalıştay düzenlendi
22-07-2019

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020-2024 stratejik plan çalışmaları kapsamında 19 Temmuz 2019 tarihinde Süleymanpaşa ilçesinde "Sürdürülebilir Tarım ve Büyükşehir Belediyesi'nin Rolü" konulu Dış Paydaş Çalıştayı düzenlemiştir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği, Daire Başkanları, STK'lar, meslek odaları, kamu kurum ve kuruşlarının katıldığı çalıştaya üniversitemizi temsilen Fakültemizden Prof.Dr.Adnan ORAK, Prof.Dr.Abdulhalim ORTA, Prof.Dr.Sezen ARAT, Prof.Dr.Metin TUNA, Prof.Dr. Canan SAĞLAM, Prof.Dr. Murat DEVECİ, Doç.Dr.Özgür SAĞLAM, Araş.Gör. Nihan ŞAHİN katılmıştır.