İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Protokol İmzalandı
10-12-2020



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında TÜBİTAK 4004, 4005 ve 4007 Destekleme Programları kapsamında gerçekleştirilecek projelere ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN protokole imza atarken, Üniversitemiz adına Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN protokolü imzaladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN, pandemi sürecinde geçen bu zor dönemde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin başarıları ile adından söz ettirmesini takdir ettiklerini belirtti ve “Bu protokol, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okul ve kurumların TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları, 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları ve 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programları kapsamında gerçekleştirecekleri projelere dair taraflarca yerine getirilecek görev ve sorumlulukları kapsamaktadır. Hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise iş birliği kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklere yönelik çalışma ve uygulama planı hazırlanmasında Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli çalışılacağını belirterek “Pandemi koşulları ve Üniversitemizin eğitim ve öğretim durumu da göz önünde olmak kaydıyla bu etkinliklerin derslik, atölye ve laboratuvarlarımızda, görevli akademisyenlerimiz tarafından verilecek olması bizi gururlandırıyor. Ben de hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI da protokol töreni için Üniversitemizde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN’ın ziyareti esnasında yer aldı.

 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>