İl Emniyet Müdüründen Veda Ziyareti
24-09-2019

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa AYDIN, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Konya İl Emniyet Müdürü olarak göreve devam edecek olması sebebiyle Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e bir veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alıverişinde bulunuldu. Emniyet Müdürü Mustafa AYDIN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgesinde etkili bir kurum olduğuna değinerek Rektör ŞAHİN’e akademik ve idari çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Tekirdağ’ın huzur ve sükûnu için il genelinde gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürü Mustafa AYDIN’a teşekkür etti ve yeni görevi için hayırlı olsun temennisinde bulundu.