İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
23-02-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2021-2022 Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Müzehher YAMAÇ, Dr. Öğretim Üyesi Fethiye TİLBE, Fakülte Sekreteri Refiye GÜMÜŞ ve çok sayıda akademik personel katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Fakülte Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi lisans ve uzmanlık eğitimi, öğrencilere yönelik faaliyetler, öğretim üyelerinin akademik faaliyetleri, yıl içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ve akademik yayınlara ilişkin birer sunum gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise konuşmasında, çalışmalarından dolayı fakülte yönetimi, öğretim üyeleri ve idari personele teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. ŞAHİN, Üniversitemizin başarısının artması için akademik yayınların çok önemli olduğuna vurgu yaparken, fakülte akademisyenlerini daha fazla yayın yapmaları konusunda teşvik etti.

Konuşmaların ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları ve Fakülte Yöneticilerinin, öğretim elemanları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu bölüm ile sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11




>