İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
03-12-2020



Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2020-2021 Akademik Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla uzaktan erişim yolu ile gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ ile akademik personel katıldı.

Akademik Genel Kurul Toplantısında ilk olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ akademik yıl değerlendirilmesi, eğitim-öğretim faaliyetleri ve idari faaliyetler hakkında bir sunum gerçekleştirerek planlanan çalışmalardan bahsetti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN toplantıya “Gönül isterdi ki yüzyüze yapalım bu toplantıyı. Ancak pandemi nedeniyle bu şekilde online olarak gerçekleştiriyoruz. İnşallah en kısa zamanda eski günlerimize kavuşuruz ve toplantımızı gerçekleştiririz.” sözleriyle başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN pandemi sürecini değerlendirerek “İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz bizim değer verdiğimiz, kıymet verdiğimiz birimlerimizden bir tanesi. Özellikle eğitim öğretim konusunda tüm birimlerde olduğu gibi sizlere de 23 Mart tarihinde asenkron, 30 Mart tarihi itibari ile senkron olarak geçtiğimiz online eğitim konusunda gösterdiğiniz hassasiyet ve sürecin sorunsuz ilerlemesine katkı sağladığınız için teşekkür ediyorum.” dedi.  

“Eğitim öğretimin kaliteli olması, Üniversitemizin öğrenciler tarafından tercih edilebilirliği konusunda son derece önem arz etmektedir.  Bu nedenle kalite ve akreditasyon konusuna Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak önem veriyoruz. Kalite ve akreditasyon sadece birimlerin yöneticilerinin değil; tüm personelin önem vermesi gereken bir konu. Dolayısıyla tüm personelimizden bu konuda özveri göstermesini bekliyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günlerde koyduğumuz hedeflerin peşindeyiz ve sırasıyla yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz.” sözleriyle Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN kalite ve akreditasyonun önemine değindi.

Konuşmaların ardından Akademik Genel Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile fakülte öğretim elemanlarının karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu bölüm ile devam etti.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7




>