İhracat İçin Kobi Eğitimi ve Gelişimi Projesi
25-03-2013



Üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde Üniversitemiz NKÜTEK (Namık Kemal Üniversitesi TEKNOPARK) ile TÜDEP (Teknik Üretim ve İhracatı Destekleme Platformu Derneği) tarafından, “İhracat İçin Kobi Eğitimi ve Gelişimi Projesi”, Üniversitemiz Çorlu Mühendislik Fakültesi Kampüsü’nde, 28 ders saat programı çerçevesinde 28 Mart - 3 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Söz konusu program, başlangıç, orta ve üst olmak üzere üç aşamalı bir eğitimin ilk aşaması olarak, konusunda uzman, akademisyen, bürokrat, sanayici ve yöneticiler tarafından verilecektir. Katılımcılara “Katılım Sertifikası” takdim edilecektir. Programın 60 saatlik ikinci aşaması ve 96 saatlik üçüncü aşamasına ilerleyen dönemlerde devam edilecektir.

Programla, finansman sıkıntısı, belgelendirme, kalite, hammadde, işçilik, Ar-Ge, inovasyon, yetersiz kapasite vb. nedenlerle henüz ihracat faaliyetinde bulunamayan KOBİ düzeyindeki girişimcilere, sanayicilere ve ilgililere, 2023’te 500 milyar dolar ihracata ulaşılması için önemli bilgilerin kazandırılması planlanmaktadır.

Basın Bülteni için tıklayınız





>