Üniversitemiz Üniversite ve Meslek Tanıtım Günlerinde Temsil Edildi
31-03-2016

Üniversitemiz, Tekirdağ Anadolu Lisesi(TAL)’nin düzenlediği Üniversite ve Meslek tanıtım etkinliğinde temsil edildi.

Bu yıl ve 8. sini düzenlenen ve bu yıl 9´u yurt dışından olmak üzere toplamda 45 üniversitenin katıldığı tanıtım günlerinde, Üniversitemize öğrenciler, yoğun ilgi gösterdi.

Üniversitemiz akademisyenleri ile idari personeliyle buluşan öğrenciler kariyer ve meslek seçiminde nasıl bir yol izlemeleri gerektiği, seçecekleri mesleklerin hangi okulda kaç puan ile alındığı, yurt, ulaşım, burs, ücret ve yurtdışı olanakları konusunda bilgilendirildi.

Aynı zamanda Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatin Rüştü Polat öğrencilerle tıp mesleği hakkında bilgilenme sunumu gerçekleştirdi.

Üniversitemizi tanıtıcı broşürler, kataloglar ve çeşitli materyallerin dağıtıldığı tanıtım gününde, günün anısına katılımcı üniversitelerin temsilcilerine teşekkür belgeleri takdim edildi.