Üniversitemiz Öğrencileri Üniversitelerarası Türkiye Judo-Kata Şampiyonasında Dereceye Girdi
10-04-2012

Üniversitemiz öğrencilerinden Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi 81 kg’da Hamit Korcan ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi 73 kg’da İbrahim Kılıç, A Milli Bayan Judo Takımı Antrenörü Nelda Şilli eğitiminde Üniversitelerarası Türkiye Judo-Kata Şampiyonası’nda dereceye girerek madalya ve kupa kazandılar.

Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda 6 Nisan 2012 tarihinde gerçekleşen Üniversitelerarası Türkiye Judo-Kata Şampiyonası’nda derece alan öğrencilerimiz Hamit Korcan, İbrahim Kılıç ve A Milli Bayan Judo Takımı Antrenörü Nelda Şilli, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Burhan Arslan ve Prof. Dr. M. İhsan Soysal’ı ziyaret ederek kazandıkları başarıyı paylaştılar.