Üniversitemiz Öğrencileri Ödüllü Filmleri İzledi
09-04-2015

Türkiye’de kısa film alanında platform oluşturma hedefiyle yola çıkan ve 11 yıldır alanında öncü etkinliklerden biri haline gelen Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri, Üniversitemiz öğrencileri ile buluştu.

Üniversitemiz Sinema Topluluğu’nun girişimleriyle “Ödüllü Filmler Üniversitelerde” başlıklı turne kapsamında festivalde ödül alan filmlerden yedisi, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda sinema tutkunu öğrencilerin izlenimine sunuldu.

Bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Kısa Film Festivali’nde 23 ülkeden toplam 86 kısa film ve iki uzun metraj film gösterilirken; festival, söyleşi ve atölye çalışmaları ile Türk ve dünya sinemasının ünlü isimlerini seyirci ile buluşturdu.

Haberler & Duyurular
Arşiv