Üniversitemiz Öğrencilerinden Baharın Sesi Sergisi
20-04-2016

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişi Bölümü birinci sınıf öğrencileri tarafından “Baharın Sesi” konulu sergi açıldı.

Morfoloji Binası girişinde Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü birinci sınıf öğrencilerinin Yrd. Doç. Dr. Dalila Özbay sorumluluğunda “Çocukta Sanat ve Yaratıcılık Dersi” kapsamında yaptığı el emeği-göz nuru çalışmalar, “Baharın Sesi” adlı sergiyle ziyarete sunuldu.

Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerin katıldığı serginin açılışında bir öğrenci tarafından Yrd. Doç. Dr. Dalila Özbay’a çiçek takdim edilirken, serginin açılışı da öğrenciler tarafından yapıldı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişi Bölümü birinci sınıf öğrencilerinin sergisi, 26 Nisan’a kadar gezilebilecek.