Üniversitemiz Özel Güvenlik Personeline İnsan İlişkileri ve İletişim Konulu Eğitim Semineri Verildi
26-06-2013

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, Özel Güvenlik Personeline Piramit Salonunda “İnsan İlişkileri ve İletişim” konulu eğitim semineri verdi.

Üniversitemiz Merkez Kampüsü ve ilçerde olan birimlerimizdeki Özel Güvenlik Personelinin katılımıyla gerçekleşen eğitim seminerine Üniversitemiz Genel Sekreteri Tekin Yenigün, Genel Sekreter Yardımcısı Sedat Sümbül ve Personel Daire Başkanı Sezai Yazıcı katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal “İnsan ilişkilerinde ve iletişimde nezaket ve empati en önemli etkendir, güvenlik hizmeti veren personel aynı zamanda üniversitenin dışa dönük yüzüdür” dedi.

Piramit Salonunda gerçekleşen Eğitim Seminerinin sonunda Uygulama Oteli önünde toplu fotoğraf çekildi.