Üniversitemiz Çorlu Meslek Yüksekokulu 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenini Coşkuyla Kutladı
22-06-2012



        Üniversitemiz Çorlu Meslek Yüksekokulu 2012-2012 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Meslek Yüksekokulumuzun bahçesinde düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çorlu Belediye Başkan V. Abdullah Baş ile Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, Baro Temsilcisi Abdullah Özilhan, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekan V. Yrd. Doç. Dr. Reşat Mutlu, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Rektör Danışmanı ve Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şefik Kurultay, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, öğretim elemanları, öğrenciler ve öğrencilerimizin aileleri ile yakınları katıldı.

Çorlu Meslek Yüksekokulu Birincisi Otomotiv Programında Hüseyin Tatlısöz, mezunlara hitaben teşekkür konuşması yaptı.

Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş de mezuniyet konuşmasında, öğrencilerimizin nitelikli iyi bir ara eleman olarak yetiştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, bütün amacımızın çok değerli öğrencilerimizin için sosyal yaşam alanları da olan iyi mekânlarda ve iyi atölyelerde eğitim almalarını sağlamak olduğunu belirtti. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek daha sonra konuşmasını, Doç. Dr. Tuncay Gümüş’ün katkıları ile Meslek Yüksekokulumuzun giriş kapısı, çevre düzenlemesi ve fiziki çehresinin tamamen değişerek öğrencilerimize üstün koşullarda eğitim verme gayreti gösterdiklerini ve bu koşulların sağlanmasında katkı sağlayan yardım sevenlerimiz ile Çorlu Belediye Başkanımız Ünal Baysan’a teşekkür ederek sürdürdü. Prof. Dr. Osman Şimşek, Meslek Yüksekokulumuzun kıymetli mensuplarına, öğrencilerimizin fedakâr ailelerine ve değerli öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Mezuniyet konuşmalarının ardından Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi ve Dr. Candan Yüceer’in telgrafları okundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Meslek Yüksekokulu Birincimi Otomotiv Programından Hüseyin Tatlısöz’e, Çorlu Belediye Başkan V. Abdullah Baş, Meslek Yüksekokulumuz İkincisi Pazarlama Bölümünden Özge Kartal’a ve Baro Temsilcisi Abdullah Özilhan, Meslek Yüksekokulu Üçüncüsü Tekstil Programından Hanife Gök’e diplomalarını ve hediyelerini verdiler. Daha sonra Meslek Yüksekokulu Birincisi Hüseyin Tatlısöz, mezuniyet kütüğüne ismini yerleştirdi.

Dereceye giren öğrencilerin diplomaları ve hediyeleri verildikten sonra, bilimsel ve sportif alanda başarılı olan öğrencilerimizin hediyeleri ve mezuniyet belgeleri ile programlarından mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgeleri verildi.

Meslek Yüksekokulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz keplerini havaya fırlatarak, sevinçleri ve başarılarını yakınlarıyla paylaştılar.





>