Üniversitemiz Çorlu MYO Öğrencilerinin Geleneksel Türk El Sanatları Sergisi TEKİRA AVM’DE
12-07-2011

“Geleneği Boyadık, Pişirdik, Sırladık” temasıyla üniversitemiz Rektörlük Binası’nda 4-5-6 Temmuz 2011 tarihinde sergilenen “Geleneksel Türk El Sanatları” sergisi TEKİRA AVM’de ziyaretçilere açıldı.

Üniversitemiz akademisyenlerinin yetiştirdiği öğrencilerinin geleneksel Türk el sanatlarını sahiplenerek ortaya koyduğu ve çeşitli materyallerden yapılan yeni eserler, Çorlu Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Programı öğretim elemanları Öğr.Gör. Dilek Kuyrukçu ile Öğr.Gör. Ferize Şen Balkı ve Çorlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri Gülfikar Toraman, Yasin Sayın, Gönül Acar, Emre Akan, Hasan Akan, Y. Emrah Oğuzhan ile S. Özlem Bayram eşliğinde, TEKİRA AVM’de sergiye gelen ziyaretçilere anlattılar.

“Geleneği Boyadık, Pişirdik, Sırladık” temasıyla ortaya konulan “Geleneksel Türk El Sanatları Sergisi”, TEKİRA AVM’de 7-8-9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde ziyaretçilere açıktır.

Haberler & Duyurular
Arşiv