Üniversitemizin Ortağı Olduğu Erasmus Projesi Kabul Edildi
08-04-2022

Silivri Belediyesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile İtalya ve İspanya’dan kooperatif ve derneklerin ortağı olduğu “Women Empowerment in Agricultural Cooperatives” isimli proje kabul edildi.

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülen ÖZDEMİR’in Proje Ekibinde yer aldığı, 2021 Yılı Erasmus+ Yetişkin Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları (KA220-ADU) Projeleri kapsamında Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan 2021-1-TR01-KA220-ADU-000029357 numaralı ve “Women Empowerment in Agricultural Cooperatives” isimli proje, uygunluk kriterlerini karşılayarak kabul edildi.

Proje, tarım kooperatiflerinde gerekli olan yetişkin eğitiminin desteklenmesi, yetişkin eğitimcilerinin kapasitesinin artırılması, kadın güçlenmesinin artırılması ve temel yetkinliklerinin artırılmasını kapsamaktadır.