Üniversitemizin Açılış Konserinde Sanatçı Tuluyhan Uğurlu’nun Güzel Resitali
13-10-2011

Üniversitemizin 2011-2012 Akademik Yılı Açılış Töreni kapsamında verilen konserde, sanatçı Tuluyhan Uğurlu tarafından verilen “Güneş Ülke Anadolu” temalı resital, 12 Ekim 2011 tarihinde Üniversitemiz Piramit Salonu’nda gerçekleştirildi.
Konsere Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcılarımız Prof.Dr. Burhan Arslan, Prof.Dr. M. İhsan Soysal, Tekirdağ Adalet Komisyon Başkanı Akif Köylü, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Mehtap Şen, Tekirdağ Belediyesi’ni temsilen Doç.Dr. Rüya Yılmaz, Yeni Zellanda Eastern Instituk Technology Üniversitesi Dekanı Ian Ritchie, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler katıldı.
Tuluyhan Uğurlu’nun birbirinden güzel eserlerini seslendirdiği resitalin ardından Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, birlik ve beraberlik mesajını verdiği bu konseri için kendisine teşekkür etti.
Konserin ardından 2011-2012 Akademik Yılı Açılış Töreni, Üniversitemiz Akademik Kafeteryasında açılış kokteyli ile tamamlandı.