Üniversitemiz ile İŞKUR Arasında İşbirliği Protokolü
08-10-2013



Üniversitemiz ile Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü (İŞKUR) arasında imzalanan protokol ile Üniversitemizde İŞKUR Hizmet Noktası açıldı.

Protokol töreninde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, bu hizmet noktası sayesinde iş arayanların işsiz kaydı yapılabilecek ve güncellenecek, iş arayan profiline uygun açık işler sorgulanabilecek, işverenin işçi başvurusu alınabilecek ve bu başvurular sonuçlandırılıncaya kadar takip edilebilecek, işsizlik sigortası başvurusu talep dilekçesi alınıp sisteme kaydı yapılabilecek ve ödeme planı sorgulanabilecek olduğunu belirtti.  Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “İŞKUR İl Müdürlüğü ile imzalamış olduğumuz bu protokolle İŞKUR’un hizmetlerinin Üniversitemiz öğrencilerine sunulmasını sağlamış olduk. Üniversitemiz bünyesinde oluşturulan “İŞKUR Hizmet Noktası” başta öğrencilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın İŞKUR ile ilgili başvurularına cevap verecektir. Bu konuda İŞKUR İl Müdürlüğü ile yaptığımız iş birliği sayesinde iyi bir hizmet verileceğine inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İŞKUR İl Müdürü Şerafettin Küçük ise yaptığı açıklamada Tekirdağ’da 13 Belediye’de İŞKUR Hizmet Noktasının bulunduğu belirterek, “Sanayide ara eleman yetiştiren Üniversitemizde de Hizmet Noktası açılmasının kurum hizmetlerinin Üniversite gençlerimizin ayağına kadar götürmüş olduk. Bu hizmet noktasının sanayi üniversite işbirliğine de katkı sağlayacağını düşünüyorum.”dedi. 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>