Üniversitemiz ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Arasında “Kobilerde Verimlilik Protokolü” İmzalandı
28-01-2015



Üniversitemiz Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ve arasında “Verimli KOBİ Destek Projesi” iş birliği kapsamında, “Kobilerde Verimlilik Protokolü”  imza töreni gerçekleştirildi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek,  Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Genel Sekreter Hakan Gel, İş Geliştirme Yöneticisi Ayşenur Taş,  Üniversitemiz Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç.Dr. Aysun Sağbaş, öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Doğan Hasan ve bölüm öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Verimli KOBİ Destek Projesi kapsamında, KOBİ' lerde Endüstri Mühendisliği verimlilik artırma teknikleri uygulanarak,  KOBİ' lerin kalite, verimlilik ve iş süreçlerinin iyileştirilmesi  ve sürdürülebilir sürekli iyileştirme sistematik yaklaşımlarının kazandırılması sonucunda önemli faydalar sağlamaları hedeflenmektedir.  Yapılan ön çalışma sürecinde edinilen deneyimlerden, Çerkezköy Ticaret Sanayi odasına kayıtlı KOBİ' lerin “Verimli KOBİ Destek Projesi” için   yoğun ilgi  gösterecekleri tahmin edilmektedir. 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>