Üniversitemiz ile Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Arasında İşbirliği Protokolü
10-10-2013



Üniversitemiz ile Tekirdağ Valiliği arasında imzalan  “Sağlık Alanında İşbirliği Protokolü” çerçevesinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yakup Çağ “Tekirdağ Devlet Hastanesi İşbirliği Uygulama Prokolü”ne imza attı.

Protokol kapsamında Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencilerinin ve intern doktorların, lisans, lisansüstü eğitimlerini ile teorik ve uygulamalı eğitimlerini Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Tekirdağ Devlet Hastanelerinde yapmaları başta olmak üzere, Üniversitemiz Tıp fakültesinde görev yapan öğretim görevlilerinin ilimiz devlet hastanelerinde uygulama, araştırma ve eğitim faaliyetler için görevlendirilmelerini, uygulamalı eğitimler sırasında ihtiyaç duyulacak tıbbi ve bilimsel danışmanlık, konsültasyon ve sağlık hizmetlerini verebilmeleri amaçlanıyor.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Aslan Özen ve Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Kulaç da bulundu.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>