Üniversitemiz ile Prof. Dr. Assen Zlatarov Üniversitesi Arasında ERASMUS Anlaşması
15-03-2013

Üniversitemiz ile Bulgaristan Prof. Dr. Assen Zlatarov Üniversitesi arasında ERASMUS İkili Anlaşması imzalandı.

Anlaşma protokolü, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile Prof. Dr. Assen Zlatarov Üniversitesi Rektörü Prof. Petko Petkov tarafından imzalandı.

Üniversitemiz Rektörlük Makamında düzenlenen protokol imza töreninde Prof. Dr. Assen Zlatarov Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Magdalena Sabeva Mitkova da hazır bulundu.

İmzalanan ikili anlaşmayla, karşılıklı akademisyen, personel ve öğrenci değişimi ile ortak projelerin yürütülmesi amaçlanmakta.

Anlaşmanın imzalanması sonrasında Prof. Dr. Şimşek ile Prof. Petkov birbirlerine karşılıklı olarak plaket takdim ettiler.