Üniversitemiz ile Otoexperim Arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzaladı
17-12-2019



Üniversitemiz Otoexperim Araç Muayene ve Danışmanlık Hizmetleri firması ile “Çorlu Meslek Yüksekokulu İşyeri Mesleki Uygulamaları Eğitim ve Öğretim İşbirliği Protokolü İmzaladı.

Protokol imza törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Otoexperim  Araç Muayene ve Danışmanlık Hizmetleri  Yönetim Kurulu Başkanı Orhan AĞCA, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ,  Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Şeniz ÖZHAN ve Dr. Öğr. Üyesi Aylin DUMAN ALTAN, Öğr. Gör. Samet NALBANT, Öğr. Gör. Oğuzhan EROL, OTOEXPERİM Araç Muayene ve Danışmanlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Olgun YILMAZ ve Firma Danışmanı Kültür Üniversitesi Öğr. Gör. Tahir Naci ÖZOKTAŞ katıldı.

Otoexperim Araç Muayene ve Danışmanlık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Orhan AĞCA, protokol hakkında bilgi vererek “Nitelikli eleman açısından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerimize istihdam sunmak istiyoruz.” sözlerine yer verdi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN “Yine Otoexperim Araç Muayene ve Danışmanlık Hizmetleri   Firması ile imzaladığımız protokol kapsamında Motor Programındaki öğrencilerimizin işbaşı eğitimi, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini arttırma ve mesleki becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Teorik eğitimlerini almış öğrenci kardeşlerimiz bir dönem boyunca stajlarını işletmelerde yapmış olacak. Türkiye’de ekspertiz, özellikle ikinci otolarda 2000’leden sonra çok önemli bir sektör haline geldi. Öğrencilerimiz okullarında teorik olarak aldıkları eğitimin neticesinde yine Otoexperim firması ile imzaladığımız bu protokol sayesinde staj imkanlarını sahada görmüş olacaklar. Hayırlara vesile olsun inşallah.” şeklinde konuştu.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>