Üniversitemiz ile EUROTEC Firması Arasında Protokol İmzalandı
17-12-2019



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü ile EUROTEC Mühendislik Plastikleri San. ve Tic. A.Ş.  firması arasında “İntörn Kimyagerlik Eğitimi  Protokolü” imzalandı.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya lisans programını başarıyla yürüten öğrencilerin özel sektör işyerlerinde kendi sektörel alanlarında uygulamalı deneyim kazanmalarını sağlamaları amacıyla gerçekleştirilen protokole üniversitemiz adına Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN; firma adına ise EUROTEC Mühendislik Plastikleri San. ve Tic. A.Ş.  Yönetim Kurulu Vekili Reha GÜR imzaladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ, Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat ATEŞ, İnsan Kaynakları Müdürü Gülbahar DAMAR katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de imzalanan protokolden dolayı memnuniyetini ifade ederek, Üniversite-Sanayi iş birliğinin bu güzel örneğinin öğrencilerin işbaşı eğitimi, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini artırma ve mesleki becerilerini geliştirmeleri amacıyla yapıldığını vurgulayarak her iki kuruma da hayırlı olmasını diledi. Rektör ŞAHİN, Önümüzdeki yıl Fakültemizdeki Kimya Bölümünün intörn eğitimine başlayacağını ve 8. dönem öğrencilerimizin haftanın 5 günü firmalarda çalışarak bilgi birikimleri pekiştirme olanağı bulacaklarını söyleyen ŞAHİN “Protokol ile amacımız sektördeki en iyi firmalar ile bölüm öğrencilerimizi bir araya getirmek, uygulama eğitimi ile istihdam olanağını arttırmak. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>