Üniversitemiz ile Bulgaristan Trakya Üniversitesi Erasmus İkili Anlaşması İmzaladı
15-05-2012

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında, Bulgaristan Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ivan Vashin, Bulgaristan Trakya Üniversitesi Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ivan Georgier ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oleg Milovo ve Bulgaristan Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri Danko Nedova ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ile Bulgaristan Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ivan Vashin, üniversitelerini simgeleyen hediyeleri karşılıklı birbirlerine takdim ettiler.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ve Bulgaristan Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ivan Vashin, tarım ekonomisi, işletme ve iktisat alanlarını içeren Erasmus Programı İkili Anlaşmasını imzaladı.