Üniversitemizi Hyundai Eğitim Akademisi Ziyaret Etti
08-12-2011



 

     Hyundai Eğitim Akademisi, Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek izlenimlerini düzenlenen toplantıda Meslek Yüksekokulu hocalarımıza aktardılar.

     Toplantıya Hyundai Eğitim Akademisi Müdürü Gülay Okçu, Müdür Yardımcısı Ayhan Umay, Şef Önder Özdemir, Müşteri İlişkileri Birim Yöneticisi Tülay Özbay ve Bölge Müdürü Tamer Tanır, Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz, Otomotiv Teknolojisi Program Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Erdal Kılıç, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Harun Eker ve Öğr. Gör. Cevdet Arıtaşı ve Yüksekokul Sekreteri Saim Altay katıldı. 

      Hyundai Eğitim Akademisi yöneticileri, teknik elemanlardan ne gibi beklentileri olduklarını, gelecekte bu elemanların daha iyi yetişmesi için uygulamalı eğitimin önemini, kendilerine bağlı servislerde görev yapan teknik elemanlara verdikleri hizmetiçi eğitimlerden örnekler vererek Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Otomotiv Programı mezunlarının iyi seviyede olduklarını belirttiler.

       Hyundai Merkezi tarafından Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin daha iyi yetişmelerini sağlamak maksadıyla bir adet Hyundai Sonata marka araç ve bir adet dizel motorun hibe edilmesini uygun gördüklerini, önümüzdeki günlerde araçların teslim edileceğini söylediler.

      Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz da, öğrenci potansiyelimizin oldukça yüksek seviyede olduğunu ve öğrencilerimizin daha iyi yetişmelerini sağlamak maksadıyla tüm akademik ve idari kadro olarak yoğun tempoda çalıştıklarını söyledi. Doç. Dr. Yılmaz, öğrencilerimizin uygulamada da ön plana çıkması ve yeterli bilgi birikimine sahip olmaları için sanayi ile işbirliği yaptıklarını ve bu işbirliği yaptığımız sanayi kuruluşları arasında, Koleksiyon Mobilya A.Ş. ve Mercedes Benz Türk A.Ş.’nin yer aldığını belirtti. Ayrıca Doç. Dr. Yılmaz, Trakya Cam A.Ş.’den uygulamaya yönelik olarak elektronik robot kolunu yüksekokulumuza kazandırdıklarını ve yine öğrencilerimizi alanları ile ilgili düzenlenen tüm fuarlara ve kongrelere gönderdiklerini ifade etti.

      Doç. Dr. İsmail Yılmaz, Hyundai yönetiminin Meslek Yüksekokulumuza bağışladığı Sonata marka araç ve dizel motor için işbirliğinin sağlanmasında büyük emekleri olan Otomotiv Program Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Erdal Kılıç’a ve Hyundai Eğitim Akademisi yöneticilerine teşekkür etti ve bu işbirliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu. 





>