Üniversitemize Ziyaret
03-03-2014

Tekirdağ Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi 11. ve 12. Sınıf öğrencileri Üniversitemizi ziyaret etti.

Kimya bölümünde öğrenim gören öğrenciler Fen Edebiyat Fakültesi’nde Yrd. Doç. Dr. İbrahim İsmet Öztürk eşliğinde bölümleri ve dersleri hakkında bilgiler aldılar.

27 Şubat 2014 tarihinde yapılan gezide,  Kimya Labaratuvarları, derslikler, Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (NABİLTEM) ziyaret edilerek yapılan çalışmalar hakkında ve derslerin işleyişi hakkında Öğretim Üyeleri tarafından öğrencilere bilgiler verildi.

Merkezi Kütüphane, Merkezi Derslik ve Labaratuvarlar, Spor Kompleksi’nde gezinti yapılarak üniversitemizi yakından görme olanağına erişen öğrencilere aynı zamanda sosyal faaliyetler ve çeşitli aktivitelerinden de bahsedilerek öğrencilerin üniversitemiz ile ilgili soruları cevap bulmuş oldu.