Üniversitemize Trakya Üniversitesi’nden Kitap Bağışı
24-11-2011



 

Trakya Üniversitesi, kendi bünyesinden zaman içerisinde ayrılıp yeni, gelişkin ve dinamik bir üniversite olan Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi’ne 3610 adet kitap bağışladı.

Üniversitemize bağışladığı kitap kapsamında ziyarete, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver Duran, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Timur Kırgız ve Prof. Dr. Beyhan Karamanlıoğlu, Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri Erengül Özdemir ve Trakya Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Recep Zogo katıldı.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver Turan, Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi ve Merkezi Derslik Binası’nı dolaştıktan sonra, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in makamına geçti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver Duran’a yaptıkları kitap bağışı ve desteklerinden dolayı plaket taktim etti. Daha sonra Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver Turan, Üniversitemizin Spor Kompleksi (Yüzme Havuzu, Fitness Salonu ve Spor Salonu), Tıp Fakültesi inşaatı, Akademik Kafeterya, Kültür Kongre Merkezi ve Rektörlük Binası’nı gezdi.

Prof. Dr. Enver Duran, Namık Kemal Üniversitesi’nin kısa bir süre içerisinde fiziki yapılanmasını hızlı bir şekilde tamamladığını ve bilimsel çalışmaların yapılması için iyi bir fiziki ortam hazırlandığını belirtti.





>