Üniversitemize Nezaket Ziyareti
05-02-2019

Doç. Dr. Özcan BAŞARAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Özcan BAŞARAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i Rektörlük görevinden dolayı tebrik ederek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bünyesinde yer alan Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesinin bölge halkına verdiği hizmetin önemine değindi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek Uygulama ve Araştırma Hastanemizin, Üniversitemizin bölgemize yaptığı sağlık yatırımlarında lokomotif rolünü üstlendiğini ve uluslararası sağlık turizmi için almayı arzu ettiğimiz uluslararası akreditasyon sürecinin de devam etmekte olduğunu belirterek, bunun da tıp eğitiminde sürdürülebilir başarı ile sağlanacağını ifade etti.

Haberler & Duyurular
Arşiv