Üniversitemize DGS ile Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine
12-09-2012

2012-DGS ile Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizin kayıtları 12-19 Eylül 2012 tarihleri arasında yerleştikleri akademik birimler tarafından yapılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER:

a) Adayın 2012-DGS Yerleştirme Sonucu çıktısı.

b) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı Önlisans diplomasının aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine geçmez).

c) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı Lise diplomasının aslı. (başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine geçmez).

d) Adayın mezun olduğu ön lisans programından aldığı transkriptin onaylı bir örneği.

e) 12 adet fotoğraf

f) Öğrenim ücreti dekontu (Sadece ikinci öğretim programlarına yerleşen öğrenciler) Öğrenim ücreti Halk Bankası şubelerinden öğrenci numarası ibraz edilerek ödenecektir. Öğrenci numarası http://ogr.nku.edu.tr adresinden öğrenilebilir.

g) Öğrenci Bilgi formu.

h) 1990 ve öncesi (1989,1988..) doğumlu öğrenciler askerlik durumu beyanı.

I) Sağlık Yüksekokulu Hemşırelık Lısans Programına yerleştırılen adayların, tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu alınması gerekir