Üniversitemizde İşkur Hizmet Noktası Açıldı
28-05-2014



Üniversitemiz Rektörlüğü ile Türkiye İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü (İŞKUR) arasında imzalanan protokol ile NKÜ Ziraat Fakültesi Dekanlık Binasında İŞKUR Hizmet Noktası açıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek; ‘’İŞKUR Tekirdağ İl Müdürlüğü ile imzalamış olduğumuz bu protokolle Üniversitemiz öğrencilerine İŞKUR’un hizmetlerinin üniversitemiz bünyesinde de sunulmasını sağlamış olduk. Oluşturulan “İşkur Hizmet Noktası”  başta öğrencilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın İŞKUR ile ilgili başvurularına cevap verecektir. Bu Hizmet Noktası öğrencilerimizin mezuniyet sonrası iş hayatına hazırlamak için çeşitli eğitim programları ile kariyer gelişimi işlevinde hizmetler sunacaktır. Ayrıca öğrencilerimize c.v hazırlama, mülakat teknikleri, kişisel gelişim, kendi işini kurma konularında eğitim bilgilendirme çalışmaları yapmaktadır. İşkur Hizmet Noktası’na başvuran öğrencilerimize işbaşı eğitimi kursları adlı hizmet turu ile yeni mezunların iş tecrübesi kazanmasını kolaylaştırma açısından önemlidir. Bu noktada İŞKUR Hizmet Noktası’nın iyi bir hizmet verileceğine inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

İŞKUR İl Müdürü Şerafettin Küçük ise imzalanan protokolün ardından yaptığı açıklamada; “Tekirdağ’da 13 Belediye’de İŞKUR Hizmet Noktası bulunuyor. Sanayiye ara eleman ve teknik eleman yetiştiren Üniversitemizde de hizmet noktası açılması, kurum hizmetlerinin üniversite gençlerimizin ayağına kadar götürme açısından oldukça önemlidir. Açılan bu hizmet noktasının sanayi üniversite işbirliğine de katkı sağlayacağını düşünüyor, hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>