Üniversitemizde İnsanlar Yetişir, Kurumlar Gelişir Projesi Eğitim Programı Açılışı Yapıldı
21-09-2011



 Üniversitemizde “İnsanlar Yetişir, Kurumlar Gelişir” Projesi Eğitim Programı Açılışı Yapıldı

Namık Kemal Üniversitesi ve İl Özel İdaresi ortaklığında valilikçe yürütülen ve Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) tarafından desteklenen, “İnsanlar Yetişir, Kurumlar Gelişir” projesi eğitim programının açılışı 21 Eylül 2011 Çarşamba günü Üniversitemiz Piramit Salonu’nda yapıldı.
21 Eylül 2011 tarihinde başlayıp, 21 Ocak 2012 tarihinde sonlanacak olan ve üniversite öğretim elemanları da dahil olmak üzere ilgili kesim tarafından yoğun ilgi gören “İnsanlar Yetişir, Kurumlar Gelişir” projesi, üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç.Dr. Fatih Konukçu ve Üniversitemiz AB Programları Ofisi çalışanlarından Uzman Sevinç Adiloğlu tarafından yürütülmektedir.
Program açılışına, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Burhan Arslan, Tekirdağ Vali Yardımcısı Doç.Dr. Mehmet Turhan Çuhadar ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün konuşmacı olarak katıldılar.
Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün, ödenek için kovalanan değil, bölgemiz adına yararlı projeler üretenlere kaynak aktarımı yapmak için kovalayan bir ajans olduklarının altını çizerek, eğitim programının hedeflerinden bahsetti.
Vali Yardımcısı Doç.Dr. Mehmet Turan Çuhadar konuşmasında; ülkemizdeki proje uzmanı sayısının olması gerekenin çok altında olduğuna değinerek, “İnsanlar Yetişir, Kurumlar Gelişir” sloganıyla yoğun ilgi gören bu eğitim programının proje uzmanı yetiştirmek konusundaki önemine dikkat çekti.
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Burhan Arslan, proje eğitim programının, üniversitemiz ve Tekirdağ’ın uzun dönemde projelerden faydalanması adına bir fırsat olduğunun altını çizdiği konuşmasında, bu program için üniversitemizin eğitim alanı sağladığını ve kurs süresince kursiyerlerimizin herhangi bir problem yaşamaması hususunda hassasiyet göstereceklerini belirtti.
 

 

Namık Kemal Üniversitesi
Namık Kemal Üniversitesi
Namık Kemal Üniversitesi




>