Üniversitemizde Öğrenci Kayıtları Başladı
05-09-2011



 Üniversitemizde Öğrenci Kayıtları Başladı

Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen öğrenci kayıtları kapsamında 2011 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı ile Üniversitemize yerleştirilen toplam 6681 öğrencinin kayıtları, 5 Eylül 2011 tarihinde Değirmenaltı Yerleşkesi’nde bulunan Piramit Salon’unda gerçekleştirilmeye başlandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. M. İhsan Soysal,  Prof.Dr. Burhan Arslan ve Genel Sekreter Tekin Yenigün kayıtlarda öğrencilerin yanında yer aldılar.

Öğrenci İşleri Daire Başkanı Muammer Girgin, 5-9 Eylül 2011 tarihleri arasında üniversitemizde kayıtların devam edeceğini, her akademik birime belirli günlerin tayin edildiğini, böylelikle yığılmaların önleneceğini ve öğrencilerin kayıtlarını kolaylıkla yapabileceklerini söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, bu yıl Namık Kemal Üniversitesi’ne 6681 öğrencinin yerleştiğini, üniversitenin 380 kişilik bir kontenjan açığı olduğunu ifade ederek ek yerleştirmelerle bu açığın önemli ölçüde kapatılmasını beklediklerini dile getirdi.

Namık Kemal Üniversitesi’nde eğitim öğretim kalitesinin giderek yükseldiğini anlatan Rektör Prof.Dr. Osman Şimşek, üniversitemiz bünyesine yeni programların/bölümlerin/meslek yüksekokulu ve fakültelerin kazandırılmaya devam ettiğini, bölgenin önceliklerini göz önünde bulundurarak eğitim yelpazesini genişletme çabasında olduklarını söyledi.





>