Üniversitemizdeki Kayaç ve Mineral Örnekleri Sergisine İlkokul Öğrencilerinden Ziyaret
07-10-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’ne ait Kayaç ve Mineral örnekleri sergisi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri tarafından ziyaret edildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Coğrafya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emre ÖZŞAHİN’in de katıldığı ziyarette öğrenciler, yer kabuğunu oluşturan birçok mineral, kayaç ve fosil örneklerini inceledi.

4. Sınıf Fen Bilimleri dersi müfredatında yer alan ‘Yer Kabuğu ve Dünyamızın Hareketleri’ ünitesi kapsamında gerçekleştirilen ve yoğun bir katılımın olduğu sergi ziyaretinde Doç. Dr. ÖZŞAHİN, öğrencilere konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.