Üniversitemizde Toplanan Yardım Malzemeleri Deprem Bölgelerine Ulaştırılmak Üzere Yola Çıktı
08-02-2023



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve civarındaki pek çok şehrimizi etkileyen deprem felaketi dolayısıyla, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere akademik ve idari personelin yanı sıra gönüllü pek çok öğrencinin destek verdiği yardım toplama ve paketleme işlemleri tamamlandı.

Rektörlük Sergi Salonundaki faaliyetlere Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Eşi Selda ŞAHİN, NKÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şeniz ÖZHAN, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Doç. Dr. Oya ONAT KOCABIYIK, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arzu MALAK, çok sayıda akademik, idari personel ile öğrenciler katıldı. Selda ŞAHİN Hanımefendinin koordinasyonunda, NKÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından toplanan bağışlar da Üniversitemiz tarafından deprem bölgesine gönderilen yardım malzemeleri arasında yer aldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Üniversitemizde toplanan ve kolilenen yardım malzemeleri bugün itibariyle yola çıkmıştır. İmkanlarımız dahilinde, personel ve öğrencilerimizin yoğun çabaları sonucunda çok sayıda öncelikli ihtiyaç malzemesi tedarik etmiş bulunmaktayız. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah Üniversite olarak depremzedelere bir nebze de olsa katkıda bulunabiliriz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7




>