Üniversitemizde Ramazan Bayramı Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi
29-04-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi akademik ve idari personeli Ramazan Bayramı dolayısıyla Rektörlük Binası Fuaye alanda düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Genel Sekreter Murat Kâmil TIRPANCI, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, MYO müdürleri ile akademik ve idari personel katıldı. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ise Üniversitemizi temsilen şehir dışında programları olduğu için Bayramlaşma Törenine iştirak edemediler.

Samimi bir ortamda gerçekleşen törende Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, törene katılan üniversite personeli ile tek tek bayramlaştı.

Yaptığı konuşmada bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı yapan özel zamanlar olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Tüm personelimizin Mübarek Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramı’nı tebrik eder; birlikte nice sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı günler dilerim” şeklinde konuştu.