Üniversitemizde Ramazan Bayramı Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi
31-05-2019

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi akademik ve idari personeli Ramazan Bayramı dolayısıyla Rektörlük Binası Fuaye alanda düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, akademik ile idari personel katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen törende Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, törene katılan üniversite personeli ile tek tek bayramlaştı.

Bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olduğuna vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN “Mübarek Kadir Gecenizi ve Mübarek Ramazan ayınızı kutluyorum. İnşallah Ramazan da her iki bayramı hem bu dünyada hem de ahirette kazananlardan olmanızı cümleten temenni ediyorum. Ailenizle birlikte inşallah nice sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı günler diliyorum. Bu vesileyle Mübarek Ramazan Bayramınızı tekrar kutluyor, teşekkür ediyorum.”  sözlerine yer verdi.