Üniversitemizde Mehmet Akif Anıldı
08-12-2011

Ölümün 75. yıldönümünde Mehmet Akif, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panelle anıldı.

Panele, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Tevfik Sütçü, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah Uçman, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Andı, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akay, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Andı ve Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akay, ölümünün 75. Yıldönümü anısına Mehmet Akif’in fikir ve sanat hayatı hakkında konuştular.