Üniversitemizde Liderlik ve Etkin Yönetim ile AB Gençlik Projesi Konulu Konferans Verildi
11-05-2012



 Üniversitemiz tarafından düzenlenen “Liderlik ve Etkin Yönetim” ile “AB Gençlik Projesi” konulu konferans, Piramit Salon’da gerçekleştirildi.

Konferansa Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. Burhan Arslan, idari ile akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal yaptıktan sonra, Afyon Kocatepe Üniversitesi öğretim elemanı Ögr. Gör. Türker Göksel “Liderlik ve Etkin Yönetim” konulu konferans verdi. Öğr. Gör. Türker Göksel sunumunda, liderliği tanımlayarak, liderliğin özelliklerini örneklerle açıklayarak sunumunu tamamladı.

“Liderlik ve Etkin Yönetim” sunumunu ayrıntılı görmek için tıklayınız

Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Sarıışık “Gençlik Programı” ve “Proje Çevrim Yönetimi ve Projemize Gerekli Ulusal Fonlar” konulu sunumunda, Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencilerinin yaptıkları projeler ve AB gençlik projelerinin türlerini anlattı.

“Gençlik Programı” sunumunu ayrıntılı görmek için tıklayınız 

“Proje Çevrim Yönetimi ve Projemize Gerekli Ulusal Fonlar”sunumunu ayrıntılı görmek için tıklayınız 1 2

Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencilerin yaptıkları proje örneklerini görmek için tıklayınız

Konferansın ardından günün anısına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Afyon Kocatepe Üniversitesi öğretim elemanları Doç. Dr. Ali Sarıışık ve Öğr. Gör. Türker Göksel’e Üniversitemiz tabağını armağan etti.





>